Nové vydání magazínu Neovlivní.cz vytištěno, poprvé je k mání i v regionech

S krajem léta pro vás redakce Neovlivní.cz připravila další vydání tištěného měsíčníku. A zatímco druhé číslo bylo k mání ve čtyřech pražských provozovnách Bageterie Boulevard, číslo 3 už putuje rovnou do desítky bageterií v Praze a poprvé také do krajů. Konkrétně do Pardubic, Ústí nad Labem, Liberce a Plzně. Především díky podpoře společnosti Crocodile a nově také firmy Isolit-Bravo byznysmena a filantropa Kvida Štěpánka, která se stala partnerem časopisu.

Milí čtenáři,

v těchto dnech je na desítce míst v Praze doručeno nové vydání magazínu Neovlivní.cz. Časopis je nově k dispozici v pražských provozovnách českého řetězce rychlého občerstvení Bageterie Boulevard – konkrétně na pobočkách v Dejvicích, v Karlíně, v Edenu, na Letné, Černém mostě a v ulicích Vodičkova, Na Poříčí, Železná, Francouzská, Sokolovská.

Ať se vám líbí, milí čtenáři.

Ať se vám líbí, milí čtenáři.

Díky firmě Crocodille a novému partnerství se společností Isolit-Bravo podnikatele Kvida Štěpánka se k původnímu čtení mohou dostat také návštěvníci řetězce Boulevard v Pardubicích, Ústí nad Labem, Liberce a Plzni – na Borských polích.

Pro ty z vás, kteří dávají přednost elektronické verzi – anebo se k tištěnému časopisu nedostanou – samozřejmě i tentokrát chystáme ke stažení pdf verzi.

Co v novém čísle najdete, ať vás jen planě nelákáme?

Třeba vhled do aktivit jedné z nejsledovanějších investičních skupin, která v Česku od loňského podzimu působí. Čínská CEFC, kterou reprezentuje bývalý ministr obrany Jaroslav Tvrdík, totiž začala zaměstnávat zajímavé postavy. Seznam dalších nových posil čínského draka naleznete v přehledné grafice.

V magazínu najdete také to, čemu v redakci říkáme etuda na téma “A tak vám tady vládneme”. Sondu do práce Sobotkova kabinetu. Z desítek rozhovorů jsme sestavili pokud možno ucelený obrázek o vnitřním fungování vlády. Věříme, že i vám pomůže pochopit překotné a chvílemi naprosto nepřehledné dění v nejvyšších patrech politiky.

Kde nás najdete?
• BB Vodičkova 21, Praha 1
• BB Na Poříčí 42, Praha 1
• BB Kamzíkova 544/1, Praha 1
• BB Francouzská 6, Praha 2
• BB Vítězné náměstí 14, Praha 6
• BB Letenské náměstí 748 / 6, Praha 7 – Holešovice
• BB Thámova 22, Praha 8
• BB Sokolovská 49a/5, Praha 8
• BB Centrum Černý most, Chlumecká 765/6, Praha 9
• BB U Slavie 1527, Praha 10
• BB nám. Republiky 56, Pardubice
• BB U Nádraží 1135, Ústí nad Labem
• BB Pražská 150, Liberec 2
• BB OC Borská pole, U letiště 2, Plzeň

Dlouhodobě sledujeme nejen politické špičky, ale také jejich „neviditelné“ stíny. Redakce sestavila už loni žebříček zákulisního vlivu – pojmenovali jsme deset klíčových hráčů, jejichž role v politice je neopominutelná. Lobbisté, poradci, lidé z PR. Někteří svého vlivu na politiky využívají jen pro vlastní byznys. Jiní mají i vize a prosazují ideové cíle.

I na této scéně jsme během uplynulého měsíce zaznamenali zajímavé posuny. Popsali jsme je.

Téma vlivu – tentokrát ovšem v showbyznyse – se prolíná i velkým rozhovorem se Simonou Matáskovou. Ženou, která si dokázala vydobýt respekt ve světě, který ovládají muži, a to zejména díky řadě úspěšných televizních pořadů a show. A také proto, že se nevzdává. Naposledy ji můžete spojit s hudební show Tvoje tvář má známý hlas, díky níž usedaly každou sobotu večer k televizi téměř dva miliony diváků.

V neposlední řadě jsme zjistili, jak klimatologové přicházejí o iluze. Prozradí vám to Alexander Ač, respektovaný odborník na klimatické změny. Rozhovor s ním jsme zařadili i na webové stránky, naleznete jej zde ».

Přeji Vám příjemné léto

Sabina Slonková, šéfredaktorka Neovlivní.cz

(Budeme moc rádi za vaše ohlasy, psát nám můžete na adresu: neovlivni.cz@deadlinemedia.cz)