Časopis Neovlivní.cz: Rady z vesmíru

Premiér Andrej Babiš získal další „poradce“. Po jisté pauze se o svých krocích zase začal radit s vesmírem, nabíjí se kosmickou energií a pravdu hledá v horoskopech a věštbách, které mu vykládá spřízněná kartářka. Slabostí pro astrologii se premiér netajil už v minulosti. Vrátil se k tomu podle zjištění Neovlivní.cz poté, co začaly masové demonstrace proti jeho politice.

Před pěti lety vyčetla kartářka Hana Aubrechtová z mariášových karet, že tehdejšího ministra financí čeká v jeho politické kariéře velká překážka. Současně Andreji Babišovi vzkázala, že se nemá bát, protože „bude mít štěstí“.

„Bude malér, velký malér, významné klopýtnutí, jedna viróza. Ale všechno dobře dopadne, bude mít štěstí!“ věštila Aubrechtová z karet, když ji o to požádal mluvčí Agrofertu Karel Hanzelka.

Zdroj: Neo

Její výklad se pak dostal do knihy, kterou manažeři holdingu tehdy věnovali svému šéfovi k šedesátým narozeninám.

A „velký malér“ v podobě Čapího hnízda skutečně přišel. A stejně tak to aktuálně vypadá, že dnešní premiér bude mít předpovězené „štěstí“ a z příběhu vyvázne bez soudu.

Hana Aubrechtová, která je v oboru velmi uznávaná, se trefila ještě v jedné věci. Na narozeninové oslavě, kde manažeři předávali Babišovi památeční knihu, kartářka předpověděla tehdejším partnerům Monice a Andrejovi svatbu.

„Tehdy jsem se na té akci viděla s premiérem i jeho ženou a říkala jsem jim, že se vezmou. Ona byla překvapená a říkala, že ne, že to se skutečně nestane. A vidíte, stalo se,“ říká dnes Aubrechtová, která učila vykládat karty zmiňovaného mluvčího Agrofertu Hanzelku.

„Kartářky nemají rády slovo trefíte,“ reaguje Aubrechtová na dotaz, jak často se „trefí“ ve svých předpovědích. „Je to zkrátka výklad z karet a záleží na tom, jak se na toho člověka napojíte. Obecně je ta úspěšnost tak 80 procent.“

Proč premiér slabost pro rozhovory s vesmírem? Kdy se s kosmickými energiemi radí nejčastěji? Odpovědi jsme přinesli v říjnovém magazínu Neovlivní.cz. Ještě si jej můžete objednat zde: